Treleker

treleker blog bilde

Leker spiller en viktig rolle i utviklingen av barns fantasi, tenkning og språkkunnskaper. Selv i alder av dataspill, utgjør leker en viktig del av et barns utvikling. Foreldrene må være forsiktige med lekene de velger for barnet sitt. de skal være morsomme, men bør også la barnet bruke sin fantasi og trene sitt nysgjerrige sinn.

Hvorfor velge treleker? Treleker er klassiske, solide og trygge leker av naturmaterialer som varer lenge og kan gå i arv. Treleker er varige. Tre er et holdbart materiale. I tillegg er de også fine å se på!

Happy Elefant selger miljøvennlige treleker som har høy kvalitet.

Vilac  er unikt, prisbelønt leketøy som aldri går av moten og appellerer til alle generasjoner. Vilac  – franske leketøysprodusent har eksistert siden 1911. De er kjent for sin klassiske design i høykvalitets materialer og sitt profesjonelle håndverk. Høylakkerte leker i tre som ser like bra ut på hyllen som de gjør i lekerommet. En stor del av produksjonen foregår fortsatt i Jura-fjellene i Nord-Frankrike. Sjekk utvalget her

Tender Leaf lager vakkert designede treleker som fremmer læring gjennom lek. Produktene er utviklet med tanke på barns utvikling. Enkle, rene linjer med og et moderne fargevalg der treet får en fremtredende rolle. Lekene, som er designet i England, passer perfekt til det skandinaviske markedet, der selvbeherskelse og enkel design er en del av vår kunsthistorie. Sjekk utvalget her

Janod er et fransk selskap som spesialiserer seg på tradisjonelle spill og leker av tre og papp. Janod tilbyr en rekke fargerike og originale leker for barn fra fødsel til 12 år. Treleker fra Janod er kjent for å være enkle, funksjonelle og av høy kvalitet. Lekene har sterke farger og motiver, og stimulerer og utfordrer til aktiv lek. Med en beliggenhet i Jura-fjellene i den nordlige delen av de franske Alpene, har Janod gjennom tiår hatt naturen og dens materialer som inspirasjonskilde til design og produksjon av treleker. Janod har siden 1970 vært blant de ledende på det franske markedet innenfor salg og design av leker. Sjekk utvalget her

JaBaDaBaDo er et svensk designfirma som produserer og selger treleker, barnemøbler og dekorasjoner. Skandinavisk design kombinert med et morsomt og lekent hjerte med unike mønstre og moderne farger. Deres kjernekonsept er å designe høykvalitets og morsomme produkter som støtter barnas utvikling, lekenhet og fantasi, og som gir de små en følelse av moro og lykke. Sjekk utvalget her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Translate »
Nettbutikken vår benytter cookies. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies.