Velkommen til Happy Elefant!
Norsk nettbutikk for baby og barn

Kopia Brazowy Przygoda Cytat Kolaz Instagram Post 12

Om oss

Ditt sted for alt du trenger til barnet!

Happyelefant.no er norsk nettbutikk som tilbyr produkter både til baby, barn og barnefamilier.
Vi er lidenskapelig opptatt av kvalitet, funksjonalitet, detaljer og skjønnhet. 

 

VÅR VISJON

Vår visjon med Happy Elefant har vært å skape en bedre hverdag for barnefamilier gjennom etablering av en nettbutikk med et stort og variert utvalg av produkter til baby, barn og gravide av høyeste kvalitet i alle priskategorier, personlig service av øverste klasse og 100 % trygghet. Godt utvalg, best service og rask levering er viktig for oss!

STORT UTVALG AV PRODUKTER

På happyelefant.no finnes et stort utvalg av trygge leker som stimulerer barnets utvikling, barn- og babyprodukter, interiør til barnerom, barneklær og sortiment for gravide.  Vi fører hovedsakelig europeiske merker og alle våre produkter er etter europeiske standarder. Produktene er nøye utvalgt, og vi håper du liker det du finner. 

VI ER OPPTATT AV MILJØ

Vi er en grønn og bærekraftig nettbutikk med sterkt fokus på miljø og økologi. Hos oss finner du produkter som gjør det lettere å leve bærekraftig, avfallsfritt, zero waste og miljøvennlig. Vi gjenbruker også all brukbar emballasje som kommer inn, for oss er det viktig å fokusere på gjenbruk der det er mulig for å spare miljøet.

Velkommen til en trygg og hyggelig handel!

«Fordi babyer og barn fortjener det aller beste…»

“Jeg skulle ønske dagens barn lekte mer enn de gjør. For den som leker som liten får en rikdom inni seg som man kan øse av hele livet. Man bygger opp en varm, hyggelig verden inni seg. En verden som gir styrke om livet blir vanskelig. Et sted man kan ty til i motgang og sorg.”

– Astrid Lindgren

Translate »
Nettbutikken vår benytter cookies. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies.